Dita ndërkombëtare e Ujit

Stafi Kolegjit Universitar  “REALD” me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Ujit emisione televizive dhe radiofonike informuese me qëllim informin dhe promovimin e kulturës së mos shpërdorimit të ujit nga ana e popullatës.