Klubi i librit ‘’Reading can seriously demage your ignorance’’

Cdo muaj organizohet klubi i librit, ku studentët dhe stafi akademik janë të ftuar të lexojnë një libër shqiptar ose të huaj dhe të diskutojnë mbi të.