Diplomë nga UNIREALD

UNIREALD mundëson për studentët diplomë nga Kolegji Universitar “Reald” në programet e mëposhtme:

 1. “Bachelor” në “Menaxhim
 2. “Bachelor” në “Financë
 3. Bachelor” në “Infermieri
 4. “Bachelor” në “Fizioterapi
 5. “Bachelor” në “Teknik Laboratori në Mjekësi”.
 6. “Master profesional” Menaxhim Infermieror”.
 7. Master Profesional”  “Fizioterapi”.
 8. Master i Shkencave”  “Stomatologji
 9. Master i Shkencave”  “Farmaci
 10. Master i Shkencave”  “Financë dhe Tregje Financiare”.
 11. Program profesional “Asistent Administrativ”.
 12. Program profesional “Ndihmës Dentar”.
Printo