Marrvëshje bashkëpunimi me Universitetin e Salernos  – Itali  2022

  Printo Marrëveshjen

Marrëveshje bashkëpunimi midis Kuvendit të Shqipërisë dhe Kolegjit Universitar “REALD”

Printo Marrëveshje

Marrëveshje bashkëpunimi midis Universitetit të Mjekësisë Tiranë dhe Kolegjit Universitar “REALD”
Printo Marëveshje

Marrëveshje bashkëpunimi midis Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Qarku Vlorë dhe Kolegjit Universitar REALD
Printo Marrëveshje

Marrëveshje bashkëpunimi me Liceo Scientifico “Galileo Galilei”

  Printo Marrëveshje 

Marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Mesinës Itali

  Printo Marrëveshje 

Marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Salernos – Itali

  Printo Marrëveshje 

Marrëveshja bashkëpunimi me Universitetin e Foggia-s Itali

Printo Marrëveshje

Marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin Ismail Qemali Vlorë  

Printo Marrëveshje

Marrëveshje bashkëpunimi me Kolegjin Pjetër Budi – Kosovë

Printo Marrëveshje

Marrëveshje bashkëpunimi me Kolegjin HEIMERER- Kosovë

Printo Marrëveshje